Benefity pro pobočky Fan Clubu Sparta a jejich členy na sezonu 2019/2020:

  1. Možnost přednostního zakoupení vstupenek na domácí utkání nejvyšší fotbalové ligy, Poháru MOL a utkání UEFA přednostně do sektoru H26-H28 (pro členy FCS). V případě většího zájmu do jiných sektorů stadionu.

  1. Možnost zajištění vstupenek pro členy FCS na venkovní utkání v soutěžích UEFA a LFA, jestliže bude Sparta zajišťovat jejich prodej. Garantovaný počet vstupenek pro členy FCS je v takovém případě minimálně 15% z kapacity venkovního sektoru.

  1. Příspěvek na autobusovou dopravu na domácí utkání Sparty v domácí lize mimo utkání se Slavií, Plzní a utkání nadstavbové části ligy. V soutěžích UEFA pak na všechna domácí předkola. Příspěvek je vypočítáván dle vzdálenosti pobočky od stadionu. Při vzdálenosti pobočky FCS do 100 km se přispívá 11/8 Kč (celkově ujedete do 200 km), do 200 km 13/10 Kč (celkově ujedete do 400 km), nad 200 km 17/14 Kč na km (celkově ujedete nad 400km). Příspěvek je uveden velký/malý autobus. Dále FCS hradí mýtné a parkovné. Zbytek platí pobočka sama.

  1. Volné permanentky pro pobočky FCS do sektoru H26:

    • Pobočka min. 20 členů 1 permanentka

    • Pobočka min. 40 členů 2 permanentky

    • Pobočka min. 60 členů 4 permanentky

    • Pobočka min. 80 členů 6 permanentek

    • Dále za každých 20 členů další 2 permanentky

  1. Možnost čerpání finanční podpory na akce organizované pobočkou v region (turnaje, dětské dny, plesy, setkání) dle možností FCS po schválení výkonného výboru FCS.

  1. Možnost požádat přes výkonný výbor FCS u vedení Sparty o suvenýry a propagační materiály na akce pořádané pobočkou v regionu (turnaje, dětské dny, plesy, setkání).

  1. Magazín Sparta, do toho! při osobní účasti na utkání pro předsedy poboček FCS v počtu 3 ks na pobočku.

  1. Individuální výhody pro členy FCS:

    • Sleva 10% na nákup vlastní permanentní vstupenky po předložení karty člena FCS (sleva se nesčítá s dalšími slevami).

    • Sleva 10 % na nákup ve Fan Shopu Sparty.

Výkonný výbor FCS si vyhrazuje právo dle situace v sezoně podmínky upravit, vše záleží na aktivitě členů FCS a jeho finančních možnostech.